Ik kan geen telefoonnummer vinden op de website?
Wij werken bijna uitsluitend via e-mail gezien wij vaak les geven of op het water zijn. Indien je specifieke vragen hebt beantwoorden wij die graag via mail! Vanaf de lessen starten zal je ons telefoonnummer ontvangen!

Ik heb geen ervaring met kiten/surfen/…
Dit is geen enkel probleem, wij leren jou stap per stap kitesurfen volgens jou eigen tempo

Vanaf welke leeftijd kan er gekitesurft worden?
Vooral gewicht is hier van belang, wij adviseren toch een gewicht van 35kg. Uitzonderlijk geven wij ook les aan lichtere kinderen, na overleg met de ouders.

Tot welke leeftijd kan er gekitesurft worden?
Op kiten staat geen leeftijd! Zolang je gemotiveerd bent zullen wij het je leren!

Zijn er voorwaarden om te leren kitesurfen?Uiteraard is een goede gezondheid en conditie aangeraden. De enige echte voorwaarde is dat je kan zwemmen! Indien je een aandoening hebt of twijfelt of je dit fysiek aan kan: contacteer ons gerust of noteer het bij je inschrijvingsformulier!

 

Hoe worden lessen gepland?
Wij wensen enkel in goede omstandigheden les te geven. Daarvoor opteren wij om slechts 1 dag op voorhand (uitzonderlijk 2 dagen) de leerlingen te contacteren voor lessen. Zo hebben wij accuratere informatie over de wind (kracht en richting) en hoeven wij minder mensen teleur te stellen dat de les geannuleerd is.
De dag voor je les zal je een SMS ontvangen met daarop de vraag of je beschikbaar bent op tijdstip X. Wij verwachten daarop spoedig een antwoord, zodat wij onze planning kunnen maken. Het is zeker geen probleem als het niet voor jou past! Je mag ons gerust zelf een bericht sturen als er goede wind voorspeld wordt en les wil.

Hou er wel rekening mee dat er een wachtlijst is.

 

Betalingen:
Betalingen gebeuren in contanten aan de leerkracht voor de aanvang van de les of via bankoverschrijving (BE31 0019 6955 1755) met vermelding van naam; gelieve het betalingsbewijs te tonen aan de leerkracht)
Wij hebben geen bankcontact.

De lessen zijn afgelopen; wat nu?
Nu is het aan jou om zoveel mogelijk te oefenen. Dit doe je het best met eigen materiaal. Vraag ons zeker om hulp zodat je materiaal vindt dat veilig is en goed bij je past! 

Kijk hiervoor zeker eens op www.liquidforcekites.be, je krijg als leerling korting! Of in onze kitedeals sectie!

Staat je vraag er niet in: mail ons!